[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”128″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” link=”http://klimatskyddsbyran.se/analys”][vc_column_text]

Analys

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_custom_heading text=”Energibalans” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left” google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:100%20light%20regular%3A100%3Anormal”][vc_column_text]För att kunna fatta rätt beslut om vad som behöver göras så behöver man veta vad som pågår.

I en energibalans så tar vi ett helhetsgrepp på all energiproduktion, all energiomvandling och all energianvändning – en bild av nuläget i en avgränsad region. Vi tittar på trender i regionen och kan jämföra med trender nationellt och globalt. Dessutom kopplar vi detta direkt till klimatpåverkan genom att beräkna hur mycket klimatgaser som all energianvändning genererar.

Vi har också erfarenhet av att djupare analysera vissa sektorer till exempel transporter, biogasproduktion, solenergiomvandling och biobränsleproduktion i regionen. Vi har i flera års tid arbetat med att hjälpa kommuner, länsstyrelser och regionförbund att analysera nuläget.

Vi vågar lova att statistiken inte bara är hämtad från SCB utan också analyserad, kontrollerad och verifierad. Därför ligger våra rapporter till grund för många regionala miljömål och indikatorer i Sverige.

Det är vi stolta över.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]