[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”128″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” link=”http://klimatskyddsbyran.se/analys”][vc_column_text]

Analys

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_custom_heading text=”Hitta dina styrkor och svagheter” font_container=”tag:h2|font_size:38|text_align:left” google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:100%20light%20regular%3A100%3Anormal”][vc_column_text]Ibland ser man inte skogen för alla träden. Eller man silar mygg och sväljer kameler. Uttrycken är många för vad vi menar är ineffektiv miljöprofilering.

Alla verksamheter mår bra av att analyseras ibland. Ett öga utifrån kan ibland göra under för en process där man arbetar på samma sätt som man gjort i alla år. Ofta gör man rätt men ibland arbetar man inte på det mest effektiva sättet. Det kostar pengar och tar resurser i anspråk.

Genom att hitta varje verksamhets styrkor och svagheter genom till exempel en riskbedömning eller en analys av effektiviteten i verksamhetens miljöinvesteringar kan man hitta riktiga guldkorn och kanske en och annan surdeg.

Vi gillar att spara. Mest gillar vi att spara på jordens resurser och minska utsläppet av klimatgaser. En trevlig bieffekt är att man oftast sparar pengar också. Det brukar de flesta gilla.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]